Juustokeksit

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Juustokeksit

Juustokeksit

Ohuet ja rapeat juustokeksit ovat mainio tarjottava illanistujaisiin tai osaksi juustopöytää.

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

50 kpl
1 pkt (350 g)

Päälle

seesaminsiemeniä
kuminaa
mantelilastuja
oliiviviipaleita
kaprista hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna juusto monitoimikoneessa.
  2. Ripota juusto leivinpaperilla peitetylle uunipellille; tee halkaisijaltaan 5 cm:n kokoisia ohuita juustopyörylöitä.
  3. Ripota päälle haluamaasi koristetta.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 8 min. Kun juusto on sulanut ja saanut kauniin värin ota uunista.
  5. Siirrä keksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi.
  6. Anna jäähtyä ja kovettua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›