Juustokeksit

Juustokeksit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juustokeksit

Juustokeksit

Ohuet ja rapeat juustokeksit ovat mainio tarjottava illanistujaisiin tai osaksi juustopöytää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
22 arvostelua

Ainekset50 kpl

50 kpl
1 pkt (350 g)

Päälle

seesaminsiemeniä
kuminaa
mantelilastuja
oliiviviipaleita
kaprista hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna juusto monitoimikoneessa.
  2. Ripota juusto leivinpaperilla peitetylle uunipellille; tee halkaisijaltaan 5 cm:n kokoisia ohuita juustopyörylöitä.
  3. Ripota päälle haluamaasi koristetta.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 8 min. Kun juusto on sulanut ja saanut kauniin värin ota uunista.
  5. Siirrä keksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi.
  6. Anna jäähtyä ja kovettua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.