Kalastajan leivät

Kalastajan leivät

Lämpimät leivät ovat astetta täyttävämpi ja herkullisempi iltapala. Kuorruta savukalaleivät mozzarella raasteella.

20 min
keskitaso
203 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 isoa
grahampaahtoleipäviipaletta

Päälle

1
herkkukurkku
150 g
perattua savukalaa esim. kirjolohta
2 rkl
kapriksia
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
2
valkuaista
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Voitele leivät. Levitä kurkkuviipaleet ja kala leiville. Mausta kapriksilla ja ruohosipulilla
  2. Erota valkuaiset kananmunista kuorenpuolikkaan avulla. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste vaahtoon. Käytä keltuaiset ruoanvalmistukseen tai leivontaan. Levitä vaahto leiville.
  3. Kuorruta uunissa tai grillissä 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa ateriaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
214 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›