Kalastajan leivät

Kalastajan leivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kalastajan leivät

Kalastajan leivät

Lämpimät leivät ovat astetta täyttävämpi ja herkullisempi iltapala. Kuorruta savukalaleivät mozzarella raasteella.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 isoa
grahampaahtoleipäviipaletta

Päälle

1
herkkukurkku
150 g
perattua savukalaa esim. kirjolohta
2 rkl
kapriksia
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
2
valkuaista
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Voitele leivät. Levitä kurkkuviipaleet ja kala leiville. Mausta kapriksilla ja ruohosipulilla
  2. Erota valkuaiset kananmunista kuorenpuolikkaan avulla. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste vaahtoon. Käytä keltuaiset ruoanvalmistukseen tai leivontaan. Levitä vaahto leiville.
  3. Kuorruta uunissa tai grillissä 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa ateriaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›