Pohja | |
---|---|
100 g | hapankorppuja |
50 g | |
Kostutukseen | |
1 dl | |
Täyte | |
1 ½ dl | kivettömiä kalamata-oliiveja |
½ dl | aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä |
1 | punainen paprika |
2 rasiaa (à 200 g) | |
2 dl | |
4 | liivatelehteä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | |
Koristeluun | |
1 rasia | kirsikkatomaatteja |
1 dl | kivettömiä kalamata-oliiveja |
basilikaa tai villirucolaa | |
pippurisekoitusta myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.