Katkarapukasari

Katkarapukasari

Helppo katkarapukasari on nopea pikkuruoka, jonka kanssa maistuu rapeakuorinen leipä.

15 min
keskitaso
201 kcal / 100g
0
0

Ainekset3 annosta

3 annosta
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
3 - 4
valkosipulin kynttä
75 g
1 dl
1 tl
sitruunamehua
½ dl
1 rkl
vaaleaa suurustejauhetta
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Sulata voi kattilassa ja kuullota valkosipulit. Lisää mehut ja kerma. Keitä pari minuuttia. Lisää suurustejauhe, sekoita.
  3. Lisää katkaravut, kuumenna ja mausta. Älä keitä, ettei katkaravut sitkisty. Tarjoa rapean patongin kera

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)