Katkarapukasari

Katkarapukasari

15 min
keskitaso
200 kcal / 100g
0
0

Helppo katkarapukasari on nopea pikkuruoka, jonka kanssa maistuu rapeakuorinen leipä.

Ainekset

3 annosta
200 g
katkarapuja
3 - 4
valkosipulin kynttä
75 g
1 dl
1 tl
sitruunamehua
½ dl
1 rkl
vaaleaa suurustejauhetta
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Sulata voi kattilassa ja kuullota valkosipulit. Lisää mehut ja kerma. Keitä pari minuuttia. Lisää suurustejauhe, sekoita.
  3. Lisää katkaravut, kuumenna ja mausta. Älä keitä, ettei katkaravut sitkisty. Tarjoa rapean patongin kera

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
17 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)