Katkaraputimbaalit

Katkaraputimbaalit

Katkaravuista, herneistä ja raejuustosta valmistetut timbaalit sopivat alkupalalautaselle tai salaattipedille. Ne maistuvat myös maukkaan leivän, kuten saaristolaislimpun kanssa.

Ainekset4 kpl

4 kpl
180 g
katkarapuja
½ pussia (à 200 g)
herneitä
1 prk (200 g)
1 prk (120 g)
1 tl
sitruunapippuria
½ dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Vuoraa kahvikupit tai pienet vuoat talouskelmulla.
  2. Sulata ja valuta katkaravut ja herneet huolella siivilässä. Rouhi molemmat veitsellä karkeasti. Valuta raejuusto siivilässä. Yhdistä kaikki aineet keskenään.
  3. Nostele seos kuppeihin ja painele lusikalla tiiviksi. Käännä kelmun reunat päälle. Nosta jokaisen kupin päälle paino esim. hillopurkki ja nosta jääkaappiin. Anna makujen tasoittua pari tuntia tai yön yli.
  4. Kumoa timbaalit alkupalalautaselle salaattipedille. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa alkupalaksi. Timbaalit maistuvat myös saaristolaisleivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)