
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ pussia (à 200 g) herneitä
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa kahvikupit tai pienet vuoat talouskelmulla.
- Sulata ja valuta katkaravut ja herneet huolella siivilässä. Rouhi molemmat veitsellä karkeasti. Valuta raejuusto siivilässä. Yhdistä kaikki aineet keskenään.
- Nostele seos kuppeihin ja painele lusikalla tiiviksi. Käännä kelmun reunat päälle. Nosta jokaisen kupin päälle paino esim. hillopurkki ja nosta jääkaappiin. Anna makujen tasoittua pari tuntia tai yön yli.
- Kumoa timbaalit alkupalalautaselle salaattipedille. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa alkupalaksi. Timbaalit maistuvat myös saaristolaisleivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa