
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g tuoreita mansikoita tai vadelmia ja mustikoita
Kauramuru
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl kaurahiutaleita
- ½ dl sokeria
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1½ rkl ruokosokerisiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kauramuru: Mittaa voi pannulle. Anna ruskistua hiukan. Lisää kaurahiutaleet ja sokeri. Sekoittele ja anna paahtua vaaleanruskeaksi, varo ettei seos pala.
- Sekoita kastike.
- Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua, että kauramuru pysyy rapeana. Kerrostele aineksia laseihin. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
21,7 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa