Kauramuruherkku

Kauramuruherkku

Rakenna jälkiruoka kauniisiin laseihin, niin saat siitä helposti näyttävän näköisen.

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l
tuoreita mansikoita tai vadelmia ja mustikoita

Kauramuru

50 g
2 dl
kaurahiutaleita
½ dl
sokeria

Kastike

2 dl
1 ½ rkl
ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Valmista ensin kauramuru: Mittaa voi pannulle. Anna ruskistua hiukan. Lisää kaurahiutaleet ja sokeri. Sekoittele ja anna paahtua vaaleanruskeaksi, varo ettei seos pala.
  2. Sekoita kastike.
  3. Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua, että kauramuru pysyy rapeana. Kerrostele aineksia laseihin. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

* Voit maustaa kauramurun halutessasi pienellä ripauksella kanelia, kardemummaa tai inkivääriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›