Kaurapasta

Kaurapasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kaurapasta

Valmista raikas ja mehukas pastaruoka, jonka pääraaka-aineena ovat kaura ja kasvikset. Kauraa löytyy niin pastasta kuin kastikkeestakin.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
kauramakaroneja
1 prk (2,5 dl)
1 - 2
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
200 g
tuoreita herkkusieniä
250 g
tofua
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ rkl
sitruunamehua
1 dl
tuoretta minttua hienonnettuna
½ rkl
seesaminsiemeniä

Paahdetut tomaatit

400 g
miniluumutomaatteja
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa tai 1/3 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Aloita paahdettujen tomaattien valmistamisesta: Kuumenna uuni 150 asteeseen. Puolita miniluumutomaatit. Levitä ne halkaistu puoli ylöspäin uunipellille. Pirskota päälle öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pelti uunin keski- / tai yläosaan ja paahda 30 - 35 min.
  2. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Hienonna valkosipuli ja chili. Jos haluat ruoasta miedompaa, poista chilistä siemenet.
  4. Lohko herkkusienet ja tofu.
  5. Ruskista herkkusienet, tofu, chili ja valkosipuli öljyssä pannulla tai paistokasarissa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
  6. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja Oddlygood. Kuumenna.
  7. Lisää lopuksi minttu ja paahdetut tomaatit, sekoita kevyesti. Viimeistele annos seesaminsiemenillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.