Kerrosmarjatorttu

Kerrosmarjatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kerrosmarjatorttu

Kerrosmarjatorttu

Kerrosmarjatorttu on mehevä leivonnainen, jossa marjat piilotetaan tortun sisälle. Kerrosmarjatorttu sopii myös aloitteleville kotileipureille.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2
kananmunaa
½ dl
sokeria
1 prk (200 g)
1 dl
½ rkl
kardemummaa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Väliin

3 dl
mustikoita , vadelmia, puolukoita tai herukoita
n. 1/2 dl
sokeria

Tarjoiluun

Ohje

  1. Sekoita munat ja sokeri kulhossa puuhaarukalla. Lisää kermaviili, Oivariini ja kardemumma. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää joukkoon. Sekoita vain sen verran, että aineet sekoittuvat
  2. Kaada puolet taikinasta voidellun ja korppujauhotetun tasapohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeroidut marjat. Kaada loput taikinasta päälle.
  3. Paista torttu 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 35 min.
  4. Anna jäähtyä vuoassaan 30 min. Kumoa ja käännä lautasen avulla siten, että paistopinta jää ylöspäin. Siivilöi halutessasi tortun pinnalle tomusokeria.
  5. Tarjoa Kerrosmarjatorttu vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›