Kevyt juustosalaatti

Kevyt juustosalaatti

Kylmä juustokastike mehevöittää salaatin. Tarjoa lisänä rapeita leipäkrutonkeja.

20 min
helppo
124 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kerä (400 - 500 g)
jäävuorisalaattia
½
tuoretta kurkkua

Kastike

1 rasia (200 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
1 dl (50 g)
1 dl

Tarjoiluun

4
grahampaahtoleipäviipaletta
2 (100 g)

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele kurkku.
  2. Sekoita kastikkeen aineet kierrevatkaimella. Mausta kastike halutessasi mustapippurilla.
  3. Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi ja paahda ne pannulla rapeiksi.
  4. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Lisää päälle loppu juustoraaste ja leipäkuutiot. Tarjoa heti.
  5. Jos otat caesarsalaattia töihin evääksi, pakkaa ainekset erikseen ja sekoita salaatti juuri ennen ateriointia.
Vinkki

Vinkki

* Voit lisätä salaattiin halutessasi pieniä kapriksia ja suikaloitua punaista paprikaa, paistettuja broilerifileesuikaleita, katkarapuja tai savukalaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›