Kinuskiomenat

Kinuskiomenat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kinuskiomenat

Kinuskiomenat

Hapahkot omenat saavat loistavan makuparin makeasta kinuskista. Kruunaa annokset nokareella kermavaahtoa ja ripauksella mantelilastuja.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
4 - 5 (n.800 g)
isoa, hapahkoa omenaa
25 g
1 dl
fariinisokeria
1 tl
kardemummaa
1 dl
1 rkl
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

mantelilastuja

Ohje

  1. Kuori omenat. Poista siemenkodat ja viipaloi omenat
  2. Sulata kattilassa voi ja lisää fariinisokeri, kardemumma, kerma ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi ja lisää omenalohkot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes omenat ovat lähes kypsiä.
  3. Annostele omanakuutiot annosvuokiin ja tarjoa kermavaahdon kera. Koristele mantelilastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›