Manteliset uuniomenat

Manteliset uuniomenat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Manteliset uuniomenat

Manteliset uuniomenat

Uuniomenoiden sisällä kuplii kanelinen manteli-karamellitäyte ja ne tarjoillaan vanilja - ja kinuskikastikeen kanssa. Yksinkertaista ja hyvää!

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 (700 g)
kotimaista omenaa

Täyte

150 g
2 tl
jauhettua kanelia
3 rkl
fariinisokeria
2 dl (80 g)
mantelilastuja
2 rkl
calvadosta

Tarjoiluun

1 prk (500 g)
n. 1 dl (6 rkl)
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Pese omenat. Poista siemenkodat omenaporalla. Laita omenat uunivuokaan.
  2. Sekoita pehmeä voi ja muut täytteen ainekset.
  3. Lusikoi täyte omenoiden koloihin ja päälle.
  4. Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 35 min tai kunnes omenat ovat kypsiä ja pehmeitä.
  5. Tarjoa vanilja- ja kinuskikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›