Kyssäkaali-raejuustoraaste

Kyssäkaali-raejuustoraaste
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kyssäkaali-raejuustoraaste

Kyssäkaali-raejuustoraaste

Kyssäkaalista syödään maan päälle kehittyvä mehevä varsimukula. Sitä voi syödä sellaisenaan esimerkiksi raastesalaateissa. Käytä sitä myös lantun tai nauriin tavoin keittoihin, patoihin, muhennoksiin ja gratiineihin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
kyssäkaali
1 iso
makea omena
1 dl
keltaisia rusinoita tai kuivattuja, pehmeitä luumuja
1 prk (200 g)
½ dl
puolukoita
½ dl
persiljaa

Kostutukseen

1/2-1 dl

Ohje

  1. Kuori kyssäkaali ja omena. Raasta. Sekoita raasteet ja levitä laakealle vadille.
  2. Lisää rusinat tai pieniksi kuutioiksi leikatut luumut. Ripota päälle raejuusto tai lusikoi se keoiksi tai raidoiksi.
  3. Viimeistele puolukoilla ja persiljalla. Kostuta halutessasi tilkalla omenamehua.
  4. Tarjoa välipalana tai lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›