Kyssäkaali-raejuustoraaste

Kyssäkaali-raejuustoraaste

Kyssäkaalista syödään maan päälle kehittyvä mehevä varsimukula. Sitä voi syödä sellaisenaan esimerkiksi raastesalaateissa. Käytä sitä myös lantun tai nauriin tavoin keittoihin, patoihin, muhennoksiin ja gratiineihin.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
kyssäkaali
1 iso
makea omena
1 dl
keltaisia rusinoita tai kuivattuja, pehmeitä luumuja
1 prk (200 g)
½ dl
puolukoita
½ dl
persiljaa

Kostutukseen

1/2-1 dl

Ohje

  1. Kuori kyssäkaali ja omena. Raasta. Sekoita raasteet ja levitä laakealle vadille.
  2. Lisää rusinat tai pieniksi kuutioiksi leikatut luumut. Ripota päälle raejuusto tai lusikoi se keoiksi tai raidoiksi.
  3. Viimeistele puolukoilla ja persiljalla. Kostuta halutessasi tilkalla omenamehua.
  4. Tarjoa välipalana tai lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›