Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lämpimät katkarapuleivät

Lämpimät leivät sopivat ruokaisaksi iltapalaksi tai kevyen keiton kanssa päivälliseksi.

Lämpimät katkarapuleivät
Lämpimät katkarapuleivät

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 viipaletta isoa paahtoleipää
  • 250 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 1 pussi (200 g) pakastemaissia
  • 1 kananmuna
  • 1 pussi (150 g)
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio mozzarella e150 g raaste 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • ¼ tl cayennepippuria
  • 1 rkl hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Laita leivät leivinpaperille pellille. Sulata katkaravut ja maissi. Valuta ne. Päällystä leivät katkaravuilla ja maissilla.
  3. Sekoita muna, juustoraaste, mausteet ja tilli keskenään. Levitä seos leiville.
  4. Nosta pelti uuniin ja kuorruta leipiä n. 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 12,4 g
Hiilihydraatti 13,2 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search