Lämpimät katkarapuleivät

Lämpimät katkarapuleivät

Lämpimät leivät sopivat ruokaisaksi iltapalaksi tai kevyen keiton kanssa päivälliseksi.

Ainekset6 kpl

6 kpl
6 viipaletta
isoa paahtoleipää
250 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1
kananmuna
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastetta

tai 1 pussiValio mozzarella raastetta
1 - 2
valkosipulin kynttä
¼ tl
cayennepippuria
1 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Laita leivät leivinpaperille pellille. Sulata katkaravut ja maissi. Valuta ne. Päällystä leivät katkaravuilla ja maissilla.
  3. Sekoita muna, juustoraaste, mausteet ja tilli keskenään. Levitä seos leiville.
  4. Nosta pelti uuniin ja kuorruta leipiä n. 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
159 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›