
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutus
-
2 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
Täyte
- 500 g mansikoita, vadelmia ja/tai mustikoita
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 8-10 pikkumarenkeja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilän läpi samalla varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperille uunipannulle.
- Paista 225 asteessa 7 - 8 min uunin keskiosassa. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Jäähdytä.
- Leikkaa pohja pituussuunnassa kahteen osaan. Kokoa kakku esim. laudalle: nosta pohja kakun levyisen leivinpaperin päälle. Kostuta. Viipaloi pohjalle mansikoita tai käytä muita kesän marjoja. Ripota marjoille vähän sokeria
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahka. Lisää seosta marjojen päälle.
- Nosta päälle toinen kakkulevy. Kostuta. Levitä päälle suurin osa lopuista marjoista, makeuta ripauksella sokeria. Lisää loppu kermaseos.
- Koristele pinta lopuilla marjoilla ja pikkumarengeilla. Anna jäähtyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa