Mifu couscous

Mifu couscous
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu couscous

Mifu couscous

Kokeile uudenlaista käyttötapaa Mifulle! Kyseessä on couscousin tapaan tarjottava ruoka, joka ei olekaan valmistettu vehnästä vaan kauniin valkoisesta Mifu ruokarakeesta! Tämä lämmin couscous on joko maistuva lisukeruoka tai monipuolinen laktovegetaarinen pääruoka.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pkt (à 330 g)
½ tlk (à 240/400 g)
pintopapuja, säilyke (esim. Biona)
1
vihreä paprika
50 g (5 - 6 kpl)
aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g
sipulia
2 rkl
¼ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
2 tl
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Hienonna Mifu karkeaksi muruksi monitoimikoneen leikkuuterällä. Huom. se vie vain muutamia sekunteja.
  2. Huuhdo pavut lävikössä kylmän, juoksevan veden alla. Jätä valumaan.
  3. Leikkaa paprika ja aurinkokuivatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  4. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää paprika ja sipuli. Kuullota. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää pavut ja Mifu. Paista hetki, kunnes ne ovat kuumentuneet.
  6. Lisää lopuksi aurinkokuivatut tomaattikuutiot ja korianteri.
  7. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  8. Tarjoa Mifu-couscous lisukeruokana tai pääruokana neljällle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›