Mifu couscous

Mifu couscous

Kokeile uudenlaista käyttötapaa Mifulle! Kyseessä on couscousin tapaan tarjottava ruoka, joka ei olekaan valmistettu vehnästä vaan kauniin valkoisesta Mifu ruokarakeesta! Tämä lämmin couscous on joko maistuva lisukeruoka tai monipuolinen laktovegetaarinen pääruoka.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pkt (à 330 g)
½ tlk (à 240/400 g)
pintopapuja, säilyke (esim. Biona)
1
vihreä paprika
50 g (5 - 6 kpl)
aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g
sipulia
2 rkl
¼ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
2 tl
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Hienonna Mifu karkeaksi muruksi monitoimikoneen leikkuuterällä. Huom. se vie vain muutamia sekunteja.
  2. Huuhdo pavut lävikössä kylmän, juoksevan veden alla. Jätä valumaan.
  3. Leikkaa paprika ja aurinkokuivatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  4. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää paprika ja sipuli. Kuullota. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää pavut ja Mifu. Paista hetki, kunnes ne ovat kuumentuneet.
  6. Lisää lopuksi aurinkokuivatut tomaattikuutiot ja korianteri.
  7. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  8. Tarjoa Mifu-couscous lisukeruokana tai pääruokana neljällle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)