Näkkäripizza

Näkkäripizza

Valmista nopea pizzahenkinen välipala mikrossa. Tämän näkkäripizzan valmistus on todella helppoa ja nopeaa. Tämän välipalan valmistus onnistuu myös koululaiselta ja maistuu varmasti! Pizzapohjana toimii rukiinen hapankorppu tai näkkäri.

10 min
helppo
172 kcal / 100g
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
hapankorppua

tai ruisnäkkileipää
1 rkl
ketsuppia
1/2 - 1 dl
2 - 4 viipaletta
kalkkuna- tai broilerileikkelettä
pala
paprikaa viipaleina
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Voitele näkkileivät ketsupilla.
  2. Ripottele päälle puolet raasteesta. Päällystä leikkeleelle ja paprikaviipaleilla. Mausta halutessasi pippurilla.
  3. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
  4. Laita näkkäripizzat lautaselle ja kuumenna mikrossa sen tehosta riippuen 30 - 60 sek. (Aluksi pohja on pehmeä, mutta hetken kuluttua se rapsakoituu taas.)
  5. Nauti leivän tai pizzapalan tapaan välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
225 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›