Pinaatti-tonnikalarulla

Pinaatti-tonnikalarulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pinaatti-tonnikalarulla

Pinaatti-tonnikalarulla

Pinaatti-tonnikalarulla on helppo ja maukas tarjottava kahvipöydässä. Se sopii myös tarjottavaksi salaatin kera.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Taikina

1 pussia (150 g)
pinaattia
50 g
2
kananmunaa
5 dl
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 ½ dl
vehnäjauhoja

Tonnikalatäyte

2 tlk (à 200/150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 prk (200 g)
1 rasia (200 g )
3 rkl
kapriksia
1 dl
tilliä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Sulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Hauduta valutettu pinaatti kattilassa voissa. Anna jäähtyä. Yhdistä munat ja maito kulhossa. Lisää kuivat aineet ja pinaatti.
  2. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
  3. Valuta tonnikala. Yhdistä täyteaineet keskenään, lisää juustoraasteesta kuitenkin vain puolet. Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.
  4. Ripottele ennen tarjoilua loppu juustoraaste rullan päälle. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Leikkaa paloiksi ja tarjoa kahvipöydässä tai salaatin kanssa iltapalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›