
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- 1 pussia (150 g) pinaattia
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 kananmunaa
-
5 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 2½ dl vehnäjauhoja
Tonnikalatäyte
- 2 tlk (à 200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- 3 rkl kapriksia
- 1 dl tilliä
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Hauduta valutettu pinaatti kattilassa voissa. Anna jäähtyä. Yhdistä munat ja maito kulhossa. Lisää kuivat aineet ja pinaatti.
- Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
- Valuta tonnikala. Yhdistä täyteaineet keskenään, lisää juustoraasteesta kuitenkin vain puolet. Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.
- Ripottele ennen tarjoilua loppu juustoraaste rullan päälle. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Leikkaa paloiksi ja tarjoa kahvipöydässä tai salaatin kanssa iltapalaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa