Siirry sisältöön
Pinaatti-tonnikalarulla

Pinaatti-tonnikalarulla

Pinaatti-tonnikalarulla on helppo ja maukas tarjottava kahvipöydässä. Se sopii myös tarjottavaksi salaatin kera.

Pinaatti-tonnikalarulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 1 pussia (150 g) pinaattia
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja

Tonnikalatäyte

  • 2 tlk (à 200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
    Valio Viola® kevyt e200 g kolme pippuria tuorejuusto laktoositon
  • 3 rkl kapriksia
  • 1 dl tilliä
  • 1 pussi (150 g)
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste

Ohje

  1. Sulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Hauduta valutettu pinaatti kattilassa voissa. Anna jäähtyä. Yhdistä munat ja maito kulhossa. Lisää kuivat aineet ja pinaatti.
  2. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
  3. Valuta tonnikala. Yhdistä täyteaineet keskenään, lisää juustoraasteesta kuitenkin vain puolet. Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.
  4. Ripottele ennen tarjoilua loppu juustoraaste rullan päälle. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Leikkaa paloiksi ja tarjoa kahvipöydässä tai salaatin kanssa iltapalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search