Possu-juurespata

Possu-juurespata

Hyödynnä maukkaita juureksia ja valmista herkullista possupataa, joka hautuu kypsäksi liedellä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 (200 g)
sipulia
pala (350 g)
lanttua
pala (100 g)
juuriselleriä
3 - 4 (300 g)
porkkanaa
1 - 2 rkl
400 g
porsaan paistisuikaleita
1 ½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
1 - 2
laakerinlehteä
4 dl
vettä
2 dl
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli. Leikkaa lanttu, juuriselleri ja porkkanat kuutioiksi.
  2. Mittaa paistokasariin tai kattilaan Oivariini. Ruskista siinä ensin lihasuikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää sipuli ja juurekset. Sekoittele ja anna kypsyä hetken aikaa.
  4. Lisää laakerinlehti ja vesi. Anna hautua kannen alla n. 30 min.
  5. Lisää kerma. Anna kiehua vielä hetkisen. Tarkista maku ja kypsyys.
  6. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›