Possu-juurespata

Possu-juurespata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possu-juurespata

Possu-juurespata

Hyödynnä maukkaita juureksia ja valmista herkullista possupataa, joka hautuu kypsäksi liedellä.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 (200 g)
sipulia
pala (350 g)
lanttua
pala (100 g)
juuriselleriä
3 - 4 (300 g)
porkkanaa
1 - 2 rkl
400 g
porsaan paistisuikaleita
1 ½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
1 - 2
laakerinlehteä
4 dl
vettä
2 dl
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli. Leikkaa lanttu, juuriselleri ja porkkanat kuutioiksi.
  2. Mittaa paistokasariin tai kattilaan Oivariini. Ruskista siinä ensin lihasuikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää sipuli ja juurekset. Sekoittele ja anna kypsyä hetken aikaa.
  4. Lisää laakerinlehti ja vesi. Anna hautua kannen alla n. 30 min.
  5. Lisää kerma. Anna kiehua vielä hetkisen. Tarkista maku ja kypsyys.
  6. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›