Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 sipulia
- 1 pala (350 g) lanttua
- 1 pala (100 g) juuriselleriä
- 3-4 (300 g) porkkanaa
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g porsaan paistisuikaleita
- 1½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 1-2 laakerinlehteä
- 4 dl vettä
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaa 15%Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Leikkaa lanttu, juuriselleri ja porkkanat kuutioiksi.
- Mittaa paistokasariin tai kattilaan Oivariini. Ruskista siinä ensin lihasuikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää sipuli ja juurekset. Sekoittele ja anna kypsyä hetken aikaa.
- Lisää laakerinlehti ja vesi. Anna hautua kannen alla n. 30 min.
- Lisää kerma. Anna kiehua vielä hetkisen. Tarkista maku ja kypsyys.
- Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa