Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3-4 (300 g) punajuurta
- 100 g (1,33 dl) kuivattuja taateleita
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä
- 0 kg rucolan lehtiä
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 rkl vaaleaa siirappia
-
2 rkl
Valio ananastäysmehuaValio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä punajuuret kypsiksi, keittoaika riippuu punajuurien koosta.
- Kuori jäähtyneet punajuuret ja viipaloi ohuelti. Asettele viipaleet hieman limittäin laakealle vadille.
- Ripottele päälle pilkotut taatelit ja pähkinät. Koristele rucolan lehdillä.
- Sekoita kastikkeen ainekset, tarjoa punajuurien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolan lehtiä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.