Punajuuriceviche

Punajuuriceviche

1 h 15 min
helppo
166 kcal / 100g
0
0

Hienostunut alkuruoka punajuurista, kuivatuista taateleista ja saksanpähkinöistä sopii makujensa puolesta syksyiseen ja talviseen makumaailmaan.

Ainekset

6 annosta
3-4 (300 g)
punajuurta
100 g
kuivattuja taateleita
1 dl
saksanpähkinöitä
rucolan lehtiä

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
vaaleaa siirappia
2 rkl
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä punajuuret kypsiksi, keittoaika riippuu punajuurien koosta.
  2. Kuori jäähtyneet punajuuret ja viipaloi ohuelti. Asettele viipaleet hieman limittäin laakealle vadille.
  3. Ripottele päälle pilkotut taatelit ja pähkinät. Koristele rucolan lehdillä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset, tarjoa punajuurien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)