Punajuuriceviche

Punajuuriceviche

Hienostunut alkuruoka punajuurista, kuivatuista taateleista ja saksanpähkinöistä sopii makujensa puolesta syksyiseen ja talviseen makumaailmaan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
3-4 (300 g)
punajuurta
100 g
kuivattuja taateleita
1 dl
saksanpähkinöitä
rucolan lehtiä

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
vaaleaa siirappia
2 rkl
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä punajuuret kypsiksi, keittoaika riippuu punajuurien koosta.
  2. Kuori jäähtyneet punajuuret ja viipaloi ohuelti. Asettele viipaleet hieman limittäin laakealle vadille.
  3. Ripottele päälle pilkotut taatelit ja pähkinät. Koristele rucolan lehdillä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset, tarjoa punajuurien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›