Puolukkainen päärynävispipuuro

Puolukkainen päärynävispipuuro

30 min
helppo
44 kcal / 100g
0
0

Puolukkainen päärynävispipuuro on kuohkea ja lempeän makuinen. Lisää väriä annokseen saat ripottelemalla puuron pinnalle kotimaisia puolukoita.

Ainekset

3 annosta
2 ½ dl
vettä
½ dl
pakastepuolukoita
½ dl
mannasuurimoita
1 - 1 ½ prk (à 125 g)
½ dl
1/2 - 1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon pakastepuolukat.
  2. Lisää mannasuurimot vähitellen samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua keskilämmöllä n. 5 min. Sekoita välillä.
  3. Jäähdytä puuro. Jäähtymistä voi nopeuttaa esim. nostamalla kattilan kylmään veteen. Lisää joukkoon päärynäsose ja rahka. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Makeuta sokerilla oman maun mukaan.
  5. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
44 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)