Puolukkainen päärynävispipuuro

Puolukkainen päärynävispipuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Puolukkainen päärynävispipuuro

Puolukkainen päärynävispipuuro

Puolukkainen päärynävispipuuro on kuohkea ja lempeän makuinen. Lisää väriä annokseen saat ripottelemalla puuron pinnalle kotimaisia puolukoita.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
2 ½ dl
vettä
½ dl
pakastepuolukoita
½ dl
mannasuurimoita
1 - 1 ½ prk (à 125 g)
makeuttamatonta päärynäsosetta , esim. lastenruoka
½ dl
1/2 - 1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon pakastepuolukat.
  2. Lisää mannasuurimot vähitellen samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua keskilämmöllä n. 5 min. Sekoita välillä.
  3. Jäähdytä puuro. Jäähtymistä voi nopeuttaa esim. nostamalla kattilan kylmään veteen. Lisää joukkoon päärynäsose ja rahka. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Makeuta sokerilla oman maun mukaan.
  5. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
44 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›