Raparperimuffinssit

Raparperimuffinssit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperimuffinssit

Raparperimuffinssit

Kirpakka raparperi saa pehmeyttä taikinaan lisätystä ranskankermasta. Makunautinnon täydentää vaniljakastike.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
2 dl
raparperipaloja
2
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 prk (150 g)
½ dl
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kiehauta raparperipaloja muutama minuutti pienessä määrässä vettä. Valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita munat, sokeri, crème fraîche ja Oivariini. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi raparperipalat.
  3. Annostele taikina paperivuokiin ja paista 225 asteessa n. 14 min.
  4. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
301 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›