Rucolasilakat

Rucolasilakat

45 min
helppo
168 kcal / 100g
0
0

Itse tehtävästä, täyteläisestä pestosta makunsa saavat rucolasilakat ovat parhaimmillaan uusien perunoiden kera.

Ainekset

6 annosta
600 g
silakkafileitä

Liemi

1 ½ dl
vettä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
¾ dl
sokeria
1 rkl
suolaa

Rucolapesto

1 rasia (100 g)
villirucolaa
½ pussia (à 130 g)
½ dl
mantelijauhetta
2
valkosipulin kynttä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 prk (120 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta liemen aineet, jäähdytä.
  2. Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
  3. Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
  4. Valuta fileistä liemi siivilässä.
  5. Laita rucolapeston aineet monitoimikoneeseen, hienonna. Kaada pesto valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Suola
1,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)