Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
1
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g silakkafileitä
Liemi
- 1½ dl vettä
- 1½ dl väkiviinaetikkaa
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl suolaa
Rucolapesto
- 1 rasia (100 g) villirucolaa
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- ½ dl mantelijauhetta
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta liemen aineet, jäähdytä.
- Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
- Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
- Valuta fileistä liemi siivilässä.
- Laita rucolapeston aineet monitoimikoneeseen, hienonna. Kaada pesto valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
- Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa