Siirry sisältöön

Pipari ruoanlaitossa

Pipari on yksi joulunajan suosikkimauista, joka sopii leivonnaisiin, jälkiruokiin ja suolaisiin ruokiin. Ihanan jouluista piparin makua voit tuoda esimerkiksi juustokakkuun, Runebergin torttuun tai rosollivuokaan. Piparit sopivat myös erinomaisesti juustolautaselle. Kun perinteiset piparkakut kyllästyttävät, voit leipoa tahmeita piparikierteitä tai jouluisen piirakan.

Jouluna juustokakku maistuu piparkakuille, mausteille ja lempeästi kahville. Rapea piparimurukerros yllättää piparijuustokakun välissä. Koristele piparijuustokakun pinta tiramisun tyyliin, reilulla kerroksella kaneli-kaakaojauhetta. Toinen vaihtoehto on leipoa omenainen piparijuustokakku.

Ei sovi myöskään unohtaa, että AURA ja pipari on lyömätön yhdistelmä, ja piparkakkutaikinalla kuorrutettu ja uunissa paistettu AURA piparikukko onkin joulukauden hitti. Katso kaikki herkulliset piparireseptit!

Search