
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (200 g) keitettyä perunaa
- 2 (150 g) matjessillifileetä
- 1 (50 g) suolakurkku
- 2 keitettyä kananmunaa
- 1 (120 g) sipuli
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl kaprista hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä. Leikkaa ne ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna munat ja sipuli. Yhdistä ainekset.
- Lisää smetana, kaprikset, tilli ja mustapippuri. Sekoita varovasti.
- Anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Tarjoa ruisleivän kera tai buffet-pöydässä esim. pienissä shottilaseissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
2,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä