Sillisalaatti

Sillisalaatti

Perinteinen sillisalaatti on monipuolinen: se maistuu niin jouluisessa kalapöydässä, kuin kesäisen vihannessalaatin kanssa tarjoiltuna juhannuksena. Mikset tarjoaisi sitä illanistujaisten pikkusuolaisena vaikka pienistä liköörilaseista?

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 - 3 (200 g)
keitettyä perunaa
2 (150 g)
matjessillifileetä
1 (50 g)
suolakurkku
2
keitettyä kananmunaa
1 (120 g)
sipuli
1 prk (120 g)
1 rkl
kaprista hienonnettuna
1 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori perunat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  2. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä. Leikkaa ne ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna munat ja sipuli. Yhdistä ainekset.
  3. Lisää smetana, kaprikset, tilli ja mustapippuri. Sekoita varovasti.
  4. Anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa ruisleivän kera tai buffet-pöydässä esim. pienissä shottilaseissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›