Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2½ dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 2 tl soijakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipulia Oivariini rasvassa pannulla, kunnes se on pehmeää.
- Ripota vehnäjauhot sipulin joukkoon, sekoita.
- Lisää vesi ja ruokakerma. Keitä kokoon 5 min ilman kantta.
- Mausta soijakastikkeella, tarkista maku. Lisää halutessasi ripaus (1 maustemitallinen) suolaa.
- Tarjoa jauhelihapihvien, lihapullien tai maksapihvien kanssa. Sopii myös porsaan fileepihvien kastikkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.