
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2½ dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 2 tl soijakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipulia Oivariini rasvassa pannulla, kunnes se on pehmeää.
- Ripota vehnäjauhot sipulin joukkoon, sekoita.
- Lisää vesi ja ruokakerma. Keitä kokoon 5 min ilman kantta.
- Mausta soijakastikkeella, tarkista maku. Lisää halutessasi ripaus (1 maustemitallinen) suolaa.
- Tarjoa jauhelihapihvien, lihapullien tai maksapihvien kanssa. Sopii myös porsaan fileepihvien kastikkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa