Sipulikastike

Sipulikastike

Sipulikastike on oiva lisäke erilaisille jauheliharuoille tai vaikkapa pihville. Tämä kastike syntyy nopeasti ja makua antaa maustettu ruokakerma.

10 min
helppo
76 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 rkl
vehnäjauhoja
2 ½ dl
vettä
1 prk (2,5 dl)
2 tl
soijakastiketta

Ohje

  1. Kuullota sipulia Oivariini rasvassa pannulla, kunnes se on pehmeää.
  2. Ripota vehnäjauhot sipulin joukkoon, sekoita.
  3. Lisää vesi ja ruokakerma. Keitä kokoon 5 min ilman kantta.
  4. Mausta soijakastikkeella, tarkista maku. Lisää halutessasi ripaus (1 maustemitallinen) suolaa.
  5. Tarjoa jauhelihapihvien, lihapullien tai maksapihvien kanssa. Sopii myös porsaan fileepihvien kastikkeeksi.
Lisukkeeksi
Puolukkaiset jauhelihapihvit
25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›