
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 punaista mietoa chiliä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 kg hapahkoja omenoita
- 2 (300 g) banaania
- 4 dl hillosokeria
- ¾ dl valkoviinietikkaa
- 200 g (3,33 dl) jumborusinoita ja/tai keltaisia rusinoita
- 100 g (1,5 dl) kuorittuja manteleita
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- 1 tl muskottipähkinää
- 1 tl suolaa
- 100 g tummaa suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise chilit ja poista siemenet. Leikkaa chilit ja valkosipulin kynnet ohuiksi viipaleiksi.
- Kuori omenat. Poista siemenkodat.
- Paloittele omenat ja banaanit.
- Laita kaikki ainekset suklaata lukuun ottamatta kattilaan. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen tunnin ajan.
- Ota kattila liedeltä. Anna jäähtyä.
- Lisää karkeaksi rouhittu (halutessasi laktoositon) suklaa (ks. myös vinkki).
- Lusikoi chutney puhtaisiin, kannellisiin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
- Tarjoa juuston kanssa. Kokeile myös paahtoleivällä tai liharuokien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
28,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.