Täytetty tortillapaistos eli quesadilla

Täytetty tortillapaistos eli quesadilla

Meksikosta kotoisin oleva quesadilla on tässä ohjeessa saanut täytteekseen raejuustoa ja tonnikalaa.

15 min
helppo
161 kcal / 100g
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
vehnätortillaa
50 g
½ prk (à 200 g)
1 tlk (185 / 140 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
½
punaista paprikaa
2 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta

Ohje

  1. Höylää toiselle tortillalle juustoa. Sekoita keskenään valutetut raejuusto ja tonnikala, pieniksi kuutioiksi leikattu paprika ja chilikastike. Levitä täyte tortillalle. Höylää juustoa päälle.
  2. Nosta päälle toinen tortilla. Laita pannulle Oivariini rasvaa ja kuumenna pannu. Nosta tortilla pannulle ja paista kauniin ruskeaksi. Käännä quesadilla varovasti esim. kattilankannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
  3. Nosta quesadilla lautaselle ja leikkaa 4-6 palaan.
  4. Tarjoa pikkuruokana tai välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›