Kesäkurpitsojen sesonki sijoittuu Suomessa loppukesään ja alkusyksyyn. Monipuolisena kasviksena se sopii niin salaatteihin, keittoihin, paistoksiin kuin leivonnaisiinkin. Tässä ohjeessa kesäkurpitsa on saanut täytteekseen jauhelihaa ja riisiä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
2 - 3 (800 g) | kesäkurpitsaa |
Jauhelihatäyte | |
---|---|
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1 rkl | |
1 | sipuli |
¾ tl | suolaa |
½ prk (à 200 g) | |
n. 3 1/2 dl | keitettyä pitkäjyväistä riisiä |
½ pussia (à 150 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.