Täytetyt suupalat

Täytetyt suupalat

50 min
helppo
283 kcal / 100g
1
1

Voitaikinalevyistä valmistat helposti erilaisia makeita ja suolaisia tarjottavia. Näihin suupaloihin suolaiseksi täytteeksi sopivat erilaiset tuorejuustot ja makeaksi täytteeksi taas maustetut rahkat. Nauti kahvin tai teen kanssa. Joulunaikaan ne maistuvat glögin seurana.

Ainekset

40 kpl
1 pkt (500 g/5 levyä)
voitaikinalevyjä

Voiteluun

kananmunaa

Suolainen täyte

1 rasia (200 g)
40 g
kylmäsavuporoa

Makea täyte

2 prk (à 200 g)

Ohje

  1. Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Leikkaa neliöstä kaksi kolmiota, puolita kolmiot. Näin saat levystä kahdeksan pientä kolmiota. Toista sama lopuilla levyillä. Nosta uunipellin päälle, voitele munalla.
  2. Paista 225 asteessa n. 10 min. Leikkaa jäähtyneistä kolmioista varovasti pitkä sivu auki täyttämistä varten.
  3. Suolainen täyte

  4. Hienonna poro ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Jaa täyte kolmioiden sisään.
  5. Makea täyte

  6. Jaa maustettu rahka kolmioiden sisään.
  7. Tarjoa täytetyt suupalat glögin tai kahvin kanssa.

Vinkki

* Kumpikin täyte on mitoitettu 40 suupalalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
20 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
50 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)