
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (500 g/5 levyä) voitaikinalevyjä
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Suolainen täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 40 g kylmäsavuporoa
Makea täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
2 prk (à 200 g) Valio maustettua rahkaa vanilja
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Leikkaa neliöstä kaksi kolmiota, puolita kolmiot. Näin saat levystä kahdeksan pientä kolmiota. Toista sama lopuilla levyillä. Nosta uunipellin päälle, voitele munalla.
- Paista 225 asteessa n. 10 min. Leikkaa jäähtyneistä kolmioista varovasti pitkä sivu auki täyttämistä varten.
Suolainen täyte
- Hienonna poro ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Jaa täyte kolmioiden sisään.
Makea täyte
- Jaa maustettu rahka kolmioiden sisään.
- Tarjoa täytetyt suupalat glögin tai kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
277 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
19,1 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa