Täytetyt suupalat

Täytetyt suupalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Täytetyt suupalat

Täytetyt suupalat

Voitaikinalevyistä valmistat helposti erilaisia makeita ja suolaisia tarjottavia. Näihin suupaloihin suolaiseksi täytteeksi sopivat erilaiset tuorejuustot ja makeaksi täytteeksi taas maustetut rahkat. Nauti kahvin tai teen kanssa. Joulunaikaan ne maistuvat glögin seurana.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
10 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset40 kpl

40 kpl
1 pkt (500 g/5 levyä)
voitaikinalevyjä

Voiteluun

kananmunaa

Suolainen täyte

1 rasia (200 g)
40 g
kylmäsavuporoa

Makea täyte

2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruuna

tai 2 prkValio maustettua rahkaa vanilja

Ohje

  1. Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa taikinalevy puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Leikkaa neliöstä kaksi kolmiota, puolita kolmiot. Näin saat levystä kahdeksan pientä kolmiota. Toista sama lopuilla levyillä. Nosta uunipellin päälle, voitele munalla.
  2. Paista 225 asteessa n. 10 min. Leikkaa jäähtyneistä kolmioista varovasti pitkä sivu auki täyttämistä varten.
  3. Suolainen täyte

  4. Hienonna poro ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Jaa täyte kolmioiden sisään.
  5. Makea täyte

  6. Jaa maustettu rahka kolmioiden sisään.
  7. Tarjoa täytetyt suupalat glögin tai kahvin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Kumpikin täyte on mitoitettu 40 suupalalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›