
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-6 tomaattia
- 1-2 (n. 400 g) kesäkurpitsaa
- ½ tl mustapippurirouhetta
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 rkl basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsa ja lado limittäin voideltuun uunivuokaan. Mausta pippurilla, suolalla ja oreganolla
- Kaada kattilaan kerma sekä maito. Lisää joukkoon jauhot sekä kuutioitu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee ja juusto on sulanut. Mausta kastike valkosipulilla ja basilikalla.
- Kaada kastike kasvisten päälle. Kuorruta 225 asteessa 15 - 20 min, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä ja ruoan pinta on saanut hiukan väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa