Tonnikala-kolmioleivät

Tonnikala-kolmioleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikala-kolmioleivät

Tonnikala-kolmioleivät

Leipä on oivallainen eväs ottaa mukaan työhön, opiskeluun tai harrastuksiin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
55 arvostelua

Ainekset8 kolmioleipää

8 kolmioleipää
1 tlk (185/150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 dl
amerikkalaista kurkkusalaattia
1 rasia (200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä
8 viipaletta
ruispaahtoleipää , esim. ruistoast

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi siivilässä. Hienonna kala haarukalla kulhon pohjalla. Lisää joukkoon muut aineet. Levitä seosta ruispaahtoleiville, ei aivan reunoille saakka. Paina kevyesti kaksi leipää vastakkain ja leikkaa kolmioiksi.
Vinkki

Vinkki

Lisää halutessasi väliin rapeaa lehtisalaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.