Tyrnisilakat

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Tyrnisilakat

Tyrnisilakat

Raikas tyrni sopii silakoiden seuraksi. Tarjoa lämpimänä alkupalana tai pääruokana perunoiden kanssa.

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä
1 rkl
sitruunamehua
¾ tl
suolaa
ripaus
jauhettua valkopippuria
½ dl
tyrnihilloa
1 prk (150 g)
pala (1 dl, 35 g)
purjoa hienonnettuna

Ohje

  1. Lado silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. Yhdistä tyrnihillo ja crème fraîche. Levitä seos fileille. Ripottele päälle hienonnettu purjo.
  3. Kääri fileet rullalle. Laita matalaan uunivuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa kuumina perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›