
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg karitsan ulkofileitä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Kahvikastike
- 5 dl vettä
- 1½ dl vahvaa kahvia
- 1 lihaliemikuutio
- 3 rkl fariinisokeria
- 4 rkl tummaa suurustejauhetta
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa karitsan ulkofileet pitkittäin halki, niin että jäävät toisesta reunasta kiinni. Levitä fileet avattuna työlaudalle. Mausta suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
- Valuta salaattijuusto ja murenna. Mausta juusto hienonnetulla valkosipulilla ja rosmariinilla. Levitä täyte lihalevyille. Rullaa lihat kääryleiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista kääryleiden pinta Oivariini rasvassa. Siirrä uunivuokaan. Kypsennä uunissa 150 asteessa 25 - 30 min.
- Kiehauta vesi, kahvi, liemikuutio ja fariinisokeri kattilassa. Suurusta suurustejauheella. Keitä 1 min. Lisää smetana. Kuumenna. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
- Anna lihakääröjen vetäytyä folion alla 10 min uunista oton jälkeen. Poista cocktailtikut. Leikkaa kääröt 3 osaan. Tarjoa lihan kanssa kastiketta ja peruna-juustotimbaaleja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
- suolaa