Karitsan paahtopaisti on mureaa ja miedon makuista lihaa, joten se maistuu myös useimmille, joille lampaanliha on liian voimakasta. Täyteläinen karitsacurry on oivallinen ruoka pyhäpäiviin, sillä padan äärestä riittää useammalle ruokailijalle ja se vain paranee uudelleen lämmityksestä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 kg | karitsan paahtopaistia |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 (n. 800 g) | munakoisoa |
merisuolaa | |
2 | sipulia |
3 | valkosipulin kynttä |
1 | punainen chilipalko |
pala (3 cm) | inkivääriä |
1 rkl | kardemummaa |
1 tl | kurkumaa |
2 | kanelitankoa |
1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa |
2 tl | sokeria |
1 prk (2 dl) | |
Paistamiseen | |
---|---|
50 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.