Varhaiskaali-raejuustosalaatti

Varhaiskaali-raejuustosalaatti

Kaalista, raejuustosta ja ananasmurskasta valmistuu rouskuva ja kevyt salaatti.

Ainekset6 annosta

6 annosta
400 g
varhaiskaalia
1 pieni tlk
ananasmurskaa
1 prk (200 g)
½ dl
persiljaa

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sokeria
1 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Hienonna kaali veitsellä tai juustohöylällä. Valuta ananasmurskasta ja raejuustosta ylimääräinen neste. Hienonna persilja. Yhdistä salaatin ainekset.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›