Appelsiini-suklaakääretorttu

Appelsiini-suklaakääretorttu

Appelsiinin ja suklaan makuyhdistelmä hivelee makuhermoja tässäkin kääretortussa.

Ainekset15 annosta

15 annosta
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
¾ dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 dl
1 prk ( 250 g)
1 ½ dl
appelsiinimarmeladia
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen.
    Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen.
  2. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 7 min.
  3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä täyte torttulevylle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›