Appelsiinilohi ja piparjuurikastike

Appelsiinilohi ja piparjuurikastike

Hedelmäisen hapokas graavikala maistuu juhlavammassa tarjoilussa tai vaikka rukiisen voileivän päällä. Tarjoa kalan kanssa pikanttia kermaviilikastiketta.

Ainekset12 annosta

12 annosta
n. 700 g
lohifileetä
2 dl
2 rkl
merisuolaa
2 tl
rosépippuria

Piparjuurikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
piparjuuritahnaa
¼ tl
suolaa
2 tl
sokeria
1 tl
omenaviinietikkaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita kala nahkapuoli alaspäin vuokaan. Kaada päälle mehu ja ripottele pinnalle mausteet. Peitä kala kelmulla ja laita päälle kevyt paino.
  2. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä välillä. Leikkaa viipaleiksi ja koristele.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›