
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g lohifileetä
-
2 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 rkl merisuolaa
- 2 tl rosépippuria
Piparjuurikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- ¼ tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 1 tl omenaviinietikkaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita kala nahkapuoli alaspäin vuokaan. Kaada päälle mehu ja ripottele pinnalle mausteet. Peitä kala kelmulla ja laita päälle kevyt paino.
- Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä välillä. Leikkaa viipaleiksi ja koristele.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
3,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa