AURA juustorisotto

AURA juustorisotto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

AURA juustorisotto

AURA juustorisotto

Risotto on herkullinen lisäke monenlaisille ruoille. Valmis risotto on rakenteeltaan mehevän kosteaa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (100 g)
salottisipulia
3 dl
risottoriisiä
1 rkl
5-6 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 dl
1/2-1 pussia (à 150 g)
1 ½ rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
½ tl
sitruunankuorta

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut salottisipulit ja riisi läpikuultaviksi voissa, älä ruskista. Lisää joukkoon puolet vedestä sekä kanaliemikuutio. Keitä välillä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin. Lisää loppu vesi ja omenatäysmehu. Keitä hiljalleen kannen alla, kunnes riisi alkaa pehmetä (n. 20 min), mutta siinä on vielä suutuntumaa jäljellä.
  2. Lisää AURA. Mausta risotto sitruunamehulla ja mustapippurilla sekä pestyn sitruunan ohuelti raastetulla pintakuorella. Lisää tarvittaessa vähän vettä, valmis risotto saa olla rakenteeltaan mehevää ja kosteaa.
  3. Tarjoa esim. Pestolohen kanssa.
Lisukkeeksi
Pestolohi
40 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›