AURA juustorisotto

AURA juustorisotto

Risotto on herkullinen lisäke monenlaisille ruoille. Valmis risotto on rakenteeltaan mehevän kosteaa.

40 min
helppo
137 kcal / 100g
2
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (100 g)
salottisipulia
3 dl
risottoriisiä
1 rkl
5-6 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 dl
1/2-1 pussia (à 150 g)
1 ½ rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
½ tl
sitruunankuorta

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut salottisipulit ja riisi läpikuultaviksi voissa, älä ruskista. Lisää joukkoon puolet vedestä sekä kanaliemikuutio. Keitä välillä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin. Lisää loppu vesi ja omenatäysmehu. Keitä hiljalleen kannen alla, kunnes riisi alkaa pehmetä (n. 20 min), mutta siinä on vielä suutuntumaa jäljellä.
  2. Lisää AURA. Mausta risotto sitruunamehulla ja mustapippurilla sekä pestyn sitruunan ohuelti raastetulla pintakuorella. Lisää tarvittaessa vähän vettä, valmis risotto saa olla rakenteeltaan mehevää ja kosteaa.
  3. Tarjoa esim. Pestolohen kanssa.
Lisukkeeksi
Pestolohi
1 h 5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)