Punajuurisotto on monille tuttu ruokalaji. Kotimainen ohra toimii riisin tapaan puurona ja ohrattona loistavasti. Punajuureen yhdistettynä ohrapuuron maku on ihanan juureva ja rakenne napakan kermainen ja se on riittävän ruokaisa myös lounasruokana.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 dl | vettä |
1 ½ dl | esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita |
1 l | |
1 tl | suolaa |
250 g | etikkapunajuurta raastettuna |
1 rasia (200 g) | |
Pinnalle | |
---|---|
erilaisia siemeniä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.