Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileri-juustosalaatti

Broileri-juustosalaatti on ruokaisa, joten se sopii vaikka lounaaksi tai illanistujaisiin.

Broileri-juustosalaatti
Broileri-juustosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 omena
  • 1 paprika
  • 200 g kivettömiä tummia viinirypäleitä
  • 85 g nuudeleita
  • 150 g
    Valio Salaneuvos® 17% juustoa kuutioina
    Valio Salaneuvos® goudajuusto on valloittanut juustonystävät vihvahteikkalla maullaan. Kevyempi Valio Salaneuvos® 17 % on I-luokkainen,…
    Valio Salaneuvos® 17 % e350 g

Kastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 tlk (227/145 g) ananasmurskaa liemineen
  • 1 tl currya
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti Oivariini rasvassa. Ripauta niille hieman suolaa. Lisää ruokakerma, anna hautua 5 min.
  2. Kuutioi omena ja paprika. Puolita rypäleet.
  3. Keitä ja valuta nuudelit. Huuhdo ne ja jäähdytä.
  4. Yhdistä kastikkeen aineet. Laita salaattiaineet kerroksittain. Sekoita kastike salaatin joukkoon kevyesti.
  5. Anna salaatin vetäytyä. Kaada se tarjoiluastiaan ja koristele esim. persiljalla

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search