
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 tuore fenkoli raastettuna
-
½ pussia (à 150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 (n. 400 g) kirjolohifilee
- ¾ dl hienonnettua tilliä
- 1 tl suolaa
- 1 tl sitruunapippuria
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
2 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Jaa resepti
Ohje
- Laita peruna-sipulisekoitus sekä fenkoli- ja juustoraaste uunivuokaan.
- Huuhdo kalafilee kylmällä vedellä ja poista siitä ruodot esim. ruotopihdeillä. Leikkaa filee pieniksi, nahattomiksi paloiksi. Ripottele tilli ja puolet suolasta ja pippurista kalapaloille. Sekoita ja anna maustua hetki.
- Sekoita keskenään munat, kerma, maito ja loput mausteet. Lisää vuokaan perunaseoksen joukkoon kalapalat ja munamaito.
- Paista 200 asteessa n. 45 min tai kunnes ruoka on kypsää ja pinta on saanut väriä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa