Fenkolihöystetty lohi-perunavuoka

Fenkolihöystetty lohi-perunavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Fenkolihöystetty lohi-perunavuoka

Fenkolihöystetty lohi-perunavuoka

Uunissa kypsyvät ruuat eivät sido ruuanvalmistajaa lieden ääreen, jolloin ruuan kypsyessä voi puuhastella muutakin.

Valmistusaika

Työaika
25 min
45 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1
tuore fenkoli raastettuna
½ pussia (à 150 g)
1 (n. 400 g)
kirjolohifilee
¾ dl
hienonnettua tilliä
1 tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
2
kananmunaa
2 dl
2 dl

Ohje

  1. Laita peruna-sipulisekoitus sekä fenkoli- ja juustoraaste uunivuokaan.
  2. Huuhdo kalafilee kylmällä vedellä ja poista siitä ruodot esim. ruotopihdeillä. Leikkaa filee pieniksi, nahattomiksi paloiksi. Ripottele tilli ja puolet suolasta ja pippurista kalapaloille. Sekoita ja anna maustua hetki.
  3. Sekoita keskenään munat, kerma, maito ja loput mausteet. Lisää vuokaan perunaseoksen joukkoon kalapalat ja munamaito.
  4. Paista 200 asteessa n. 45 min tai kunnes ruoka on kypsää ja pinta on saanut väriä
Vinkki

Vinkki

Korvaa kirjolohi veteen säilötyllä tonnikalalla. Käytä sitä 2 tlk (à 200 / 150 g). Jos käytät maustettua tonnikalaa, jätä pippuri pois ja puolita suolan määrä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›