Siirry sisältöön
Juusto-omenasalaatti jogurttikastikkeessa

Juusto-omenasalaatti jogurttikastikkeessa

Kanelilla ja siirapilla maustettu jogurttikastike tekee juustoisesta omenasalaatista syksyn omenasesonkiin ja joulun tunnelmaan maistuvan ruoan.

Juusto-omenasalaatti jogurttikastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kastike

  • 2 dl
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon
  • 2 tl vaaleaa siirappia
  • ripaus kanelia
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi tai tikkumaisiksi paloiksi.
  2. Kuori ja paloittele omenat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.
  3. Yhdistä juusto- ja omenapalat sekä karpalot kulhossa.
  4. Sekoita kastikeainekset. Lisää salaatin joukkoon.
  5. Rouhi mantelit ja paahda ne kuivalla, pinnoitetulla pannulla.
  6. Viimeistele salaatti paahdetulla mantelirouheella.
  7. Tarjoa salaatti alku- tai lisukeruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 5,8 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kanelia
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search