Kala-pinaattilasagne

Kala-pinaattilasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kala-pinaattilasagne

Kala-pinaattilasagne

Kalalasagne tuo tervetullutta vaihtelua jauhelihalasagnelle. Samalla se on helppoa ja herkullista arkiruokaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
50 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
44 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
9
lasagnelevyä

Kala-pinaattiseos

1 rkl
1 iso
sipuli hienonnettuna
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä tai muuta ruodotonta kalaa
½ tl
sitruunapippuria
3/4 - 1 tl
suolaa
1 pkt (150 g)
pakastepinaattia

Juustokastike

¾ dl
vehnäjauhoja
1 l
1
kasvisliemikuutio
½ tl
sitruunapippuria
1 pussi

Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon kohmeinen, paloiteltu kala. Ripota kalalle pippuri ja suola. Lisää pinaatti. Anna kypsyä hieman.
  2. Yhdistä toisessa kattilassa vatkaten vehnäjauhot ja maito. Anna kiehua 2 - 3 min samalla sekoittaen. Mausta ja lisää joukkoon 2 dl juustoraastetta. Säästä loppu raasteesta vuoan pinnalle. Sekoita, kunnes kastike on tasaista ja juusto on sulanut.
  3. Levitä juustokastiketta ja kala-pinaattiseosta kerros vuoan pohjalle. Lado päälle kerros lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin, laita päällimmäiseksi kerros kastiketta. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta.
  4. Kypsennä 175 asteessa 50 min. Peitä kypsennyksen puolivälissä leivinpaperilla, ettei ruoan pinta tummu liikaa. Tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.