Katkarapu-mangococktail

Katkarapu-mangococktail
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-mangococktail

Katkarapu-mangococktail

Katkarapu-mangococktailissa maistuu pirteä inkivääri ja täyteläinen Polar juusto. Chili tuo mukavaaa potkua tähän alkuruokaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1
kypsä mango
150 g

Inkiväärismetana

pieni pala (1 tl)
tuoretta inkivääriä
½
punaista chilipalkoa
1 prk (120 g)
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
1 tl
sokeria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

limettiä tai sitruunaa

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori mango ja poista siitä kivi. Kuutioi mango ja juusto
  2. Kuori ja hienonna inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Sekoita inkiväärismetanan aineet keskenään.
  3. Laita katkarapuja, mangoa ja juustoa tarjoilumaljoihin kerroksittain. Lusikoi päälle inkiväärismetanaa.
  4. Koristele limetin lohkoilla.
  5. Tarjoa alkuruoaksi rapeakuorisen leivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

Inkiväärismetana sopii tarjottavaksi myös lohen, sillin ja mädin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›