Kipparin kana-ruistoastit

Kipparin kana-ruistoastit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kipparin kana-ruistoastit

Kipparin kana-ruistoastit

Toasteissa maistuvat klassiset täytteet, juusto ja leikkele. Kipparin juustoviipaleet tuovat savuisen aromin herkullisiin, täytettyihin leipiin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 annos

1 annos
2
ruispaahtoleipää
2 viipaletta (25 g)
Valio Kippari® juustoviipaletta
1 - 2 viipaletta (n. 25 g)
kalkkuna- tai broilerileikkelettä tai grillattua broilerinlihaa
1 pieni
tomaatti
rucolaa tai roomansalaattia

Ohje

  1. Paahda leipäviipaleet halutessasi.
  2. Voitele leipäviipaleet Oivariini rasvalla.
  3. Aseta toiselle leivälle juustoviipale, leikkeleviipaleet, ohuita tomaattiviipaleita, rucolaa tai roomansalaattia ja päälle juustoviipale. Paina toinen leipäviipale päälle.
  4. Leikkaa halutessasi leivät kulmittain. Tarjoa esim. välipalana.
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi paahtaa leivän myös voileipägrillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›