Kipparin kana-ruistoastit

Kipparin kana-ruistoastit

10 min
helppo
170 kcal / 100g
0
0

Toasteissa maistuvat klassiset täytteet, juusto ja leikkele. Kipparin juustoviipaleet tuovat savuisen aromin herkullisiin, täytettyihin leipiin.

Ainekset

1 annos
2
ruispaahtoleipää
2 viipaletta (25 g)
1 - 2 viipaletta (n. 25 g)
kalkkuna- tai broilerileikkelettä tai grillattua broilerinlihaa
1 pieni
tomaatti
rucolaa tai roomansalaattia

Ohje

  1. Paahda leipäviipaleet halutessasi.
  2. Voitele leipäviipaleet Oivariini rasvalla.
  3. Aseta toiselle leivälle juustoviipale, leikkeleviipaleet, ohuita tomaattiviipaleita, rucolaa tai roomansalaattia ja päälle juustoviipale. Paina toinen leipäviipale päälle.
  4. Leikkaa halutessasi leivät kulmittain. Tarjoa esim. välipalana.

Vinkki

* Voit halutessasi paahtaa leivän myös voileipägrillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
5 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)