
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Täyte
- 1 pieni (80 g) sipuli
- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Kurkkusalaatti
- 1 puolikas (200 g) kurkkua
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 tl minttua
- 2 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos monitoimikoneessa. Lisää Viola ja sekoita koneessa nopeasti tasaiseksi. Nosta taikina jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
- Kuullota pieniksi kuutioiksi leikattua sipulia sekä pinaattia Oivariini rasvassa, kunnes pinaatin neste on haihtunut, 3 - 5 min. Jäähdytä.
- Lisää seokseen juustoraaste ja siivilässä huuhdotut, valutetut Viola-kuutiot.
- Leivo taikinasta jauhotetulla pöydällä tanko. Jaa se 12 palaan. Pyöritä palat palloiksi.
- Taputtele ne sormin muffinivuoan syvennysten pohjalle ja reunoille. Taikina saa nousta väh. 3/4 korkeudelle reunoista, jotta täyte mahtuu. Jaa täyte syvennyksiin. Tiivistä täytettä kevyesti tarvittaessa.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa kypsiksi ja kauniin värisiksi, 8 -10 min.
- Leikkaa kurkku aivan pieniksi kuutioiksi. Yhdistä salaatin aineet. Tarjoa haaleiden piiraiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa