
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
18 min
Yhteensä
38 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 50 g pinaattia
-
50 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
-
2 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1 (n. 180 g) banaani, luomu
- 4 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ¼ tl suolaa
- 2 luomu kananmunaa
- 1¼ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 12 isoa Amerikan muffinivuokaa
Kuorrutus
- ½ (à 200 g) avokado
- ½ tl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (2 dl)
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
-
1 rkl
kuorittuja pistaasipähkinöitä rouhittuna
- n. 2 rkl kuivattuja banaanilastuja
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja valuta pinaatit lävikössä. Sulata voi, anna jäähtyä.
- Mittaa blenderiin tai tehosekoittimeen pinaatinlehdet, voisula, maito ja banaani. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
- Yhdistä vehnä- ja perunajauho, leivinjauhe sekä suola kulhossa.
- Vaahdota munat ja sokerit.
- Kaada pinaattiseos muna-sokerivaahtoon ja lisää jauhoseos joukkoon nuolijalla kevyesti nostellen. Sekoita vain sen verran, että taikinasta tulee tasaista.
- Laita isot ja tukevat (esim. Amerikan muffinivuoat) uunipellille tai muffinipellin syvennyksiin. Kaada taikina vuokiin, huomioi kohoamisvara.
- Paista 200 asteessa uunin alaosassa 18 min tai kunnes kypsiä.
Kuorrutus
- Purista puolikkaan avokadon hedelmäliha kulhoon. Lisää sitruunamehu, sokerit ja 1 rkl vispikermasta kannumaiseen astiaan. Soseuta sauvasekoittimella.
- Vaahdota kerma. Sekoita vaahtoon avokadoseos.
- Pursota kuorrutus muffinssien päälle ja koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
242 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
30,2 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa