Kookos-vaniljavispipuuro

Kookos-vaniljavispipuuro
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kookos-vaniljavispipuuro

Kookos-vaniljavispipuuro

Tämä kylmä puuro maistuu välipalana tai jälkiruoana. Puuro tarjoillaan persikan, mangon tai tuoreen ananaksen kera, sillä niiden maku sopii kookoksen makumaailmaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
3 h
Yhteensä
3 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
4 dl
vettä
1 ½ dl
kookoshiutaleita
3 rkl
sokeria
1 l
1 dl
mannasuurimoita
¼ tl
suolaa
1 rkl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

3 dl
hedelmäkuutioita , esim mangoa, persikkaa, papaijaa
2 rkl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Mittaa vesi, kookoshiutaleet ja sokeri pinnoitettuun kattilaan. Keitä kannen alla 5 min.
  2. Lisää maito. Kuumenna kiehuvan kuumaksi samalla sekoittaen.
  3. Vatkaa joukkoon mannasuurimot.
  4. Keitä puuroa 5 min (tarkista kypsymisaika mannasuurimopakkauksesta). Sekoita koko ajan huolellisesti.
  5. Mausta suolalla ja vaniljasokerilla.
  6. Jäähdytä puuro hyvin, esim. ensin kylmässä vesihauteessa ja sitten jääkaapissa useampi tunti tai seuraavaan päivään.
  7. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  8. Tarjoa puuro hedelmäkuutioiden kanssa.
  9. Nauti välipalana, aamu- tai iltapalana tai jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Paahda kookoshiutaleita kuivalla, pinnoitetulla pannulla. Ripottele puuroannosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›