Korianterikatkaravut

Korianterikatkaravut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Korianterikatkaravut

Korianterikatkaravut

Itämainen vivahde sopii katkaravuille ja korianterikatkaravut katoavatkin parempiin suihin silmänräpäyksessä. Mainio tarjottava illanistujaisiin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
2
valkosipulin kynttä
¼
punaista chilipalkoa
2 rkl
tuoretta korianteria
2 rkl
ruohosipulia
1 rkl
1 rkl
sokeria
1 ½ rkl
limetin mehua
½ prk (à 120 g)

Tarjoiluun

patonkia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut.
  2. Hienonna valkosipulin kynsi, chili, ja yrtit. Kuumenna voi kasarissa. Kuullota valkosipuli ja chili. Lisää sokeri, limetin mehu ja smetana. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää katkaravut ja yrtit. Kuumenna nopeasti, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Valuta tarjoiltaessa pinnalle lusikallinen smetanaa.
  5. Tarjoa lämpimänä rapeakuorisen patongin kanssa tai kylmänä salaattipediltä esim. alkupalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›