
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kukkakaalia
- 1 kananmuna
-
11
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipalettaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 4 viipaletta punaista paprikaa renkaina
- 25 g rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna kukkakaali, muna, kolme juustoviipaletta, valkoviinietikka ja maissitärkkelys murumaiseksi seokseksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
- Painele seoksesta leivinpaperille uunipellille 8 juustoviipaleen kokoista levyä. Esipaista uunin alaosassa 250 asteessa 6 min.
- Laita juustoviipale jokaiselle kukkakaalileivälle ja lisäksi paprikarengas neljän kukkaakaalileivän päälle.
- Kypsennä uunissa vielä 4 min.
- Jaa paprikaleipien päälle rucola ja nosta kansi päälle. Tarjoa toastin tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa