Kukkakaalitoast

Kukkakaalitoast
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kukkakaalitoast

Kukkakaalitoast

Kokeile gluteenitonta toastia, jonka pääraaka-aine onkin viljan sijaan kukkakaali. Kukkakaalitoast maistuu niin välipalana kuin lisukeruokana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kukkakaalia
1
kananmuna
11 kpl
1 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
maissitärkkelystä
4 viipaletta
punaista paprikaa renkaina
1 dl
rucolaa

Ohje

  1. Hienonna kukkakaali, muna, kolme juustoviipaletta, valkoviinietikka ja maissitärkkelys murumaiseksi seokseksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
  2. Painele seoksesta leivinpaperille uunipellille 8 juustoviipaleen kokoista levyä. Esipaista uunin alaosassa 250 asteessa 6 min.
  3. Laita juustoviipale jokaiselle kukkakaalileivälle ja lisäksi paprikarengas neljän kukkaakaalileivän päälle.
  4. Kypsennä uunissa vielä 4 min.
  5. Jaa paprikaleipien päälle rucola ja nosta kansi päälle. Tarjoa toastin tapaan.
Vinkki

Vinkki

Lisää rapsakkuutta ja väriä saat käyttämällä toastin nopeasti kuumalla paistinpannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›