Kukkakaalitoast

Kukkakaalitoast

Kokeile gluteenitonta toastia, jonka pääraaka-aine onkin viljan sijaan kukkakaali. Kukkakaalitoast maistuu niin välipalana kuin lisukeruokana.

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kukkakaalia
1
kananmuna
11 kpl
1 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
maissitärkkelystä
4 viipaletta
punaista paprikaa renkaina
1 dl
rucolaa

Ohje

  1. Hienonna kukkakaali, muna, kolme juustoviipaletta, valkoviinietikka ja maissitärkkelys murumaiseksi seokseksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
  2. Painele seoksesta leivinpaperille uunipellille 8 juustoviipaleen kokoista levyä. Esipaista uunin alaosassa 250 asteessa 6 min.
  3. Laita juustoviipale jokaiselle kukkakaalileivälle ja lisäksi paprikarengas neljän kukkaakaalileivän päälle.
  4. Kypsennä uunissa vielä 4 min.
  5. Jaa paprikaleipien päälle rucola ja nosta kansi päälle. Tarjoa toastin tapaan.
Vinkki

Vinkki

Lisää rapsakkuutta ja väriä saat käyttämällä toastin nopeasti kuumalla paistinpannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›